« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Rust

Leiderschap over jezelf nemen

Rust is een onzichtbare spier die je kunt trainen. Saskia Chatillon vertelt in haar lezingen hoe je dat praktisch doet tijdens je drukke dag. Het levert tenslotte veel op: meer productiviteit, meer energie en een betere samenwerking met anderen. 

De missie van Saskia is om mensen in organisaties te helpen naar meer rust. Wanneer je een rustiger hoofd hebt, dan ben je namelijk ook een gelukkiger mens. Ze vertelt graag hoe je rust praktisch toepast en ze is een expert in snelle technieken en to the point komen. Juist tijdens de dagelijkse drukte is het mogelijk om rust te pakken en hiermee leiderschap over jezelf te nemen.  

Saskia is trainer en auteur van het boek Rust – Het geheim van een stiller hoofd, waarin ze toegankelijke manieren noemt voor meer bewustzijn en persoonlijk leiderschap. Ook is ze auteur voor Pioniers Magazine. Ze heeft tien jaar ervaring opgedaan bij internationale bedrijven als General Electric, waar ze een voorliefde voor efficiëntie heeft opgedaan. Daarna ging ze leiderschap en spirituele intelligentie bestuderen en heeft ze haar methode Rust volgens de vijf intelligentieniveaus ontwikkeld.

Saskia vertelt graag hoe je meer rust kunt krijgen in je leiderschap. Haar lezingen zijn inspirerend, praktisch en met humor.

Saskia kan een lezing geven over de onderwerpen:

  • Persoonlijk leiderschap
  • Een rustig hoofd
  • Rust
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Saskia Chatillon Defraeye boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN