• ‘We hebben genoten van de inspirerende presentatie van Sarah Berckenkamp over 100 jaar vrouwenkiesrecht. Zij spreekt mensen aan, is authentiek en sprankelend. Haar presentatie was inhoudelijk heel goed en aangepast aan de Groninger situatie. Zeker aan te bevelen’.
    Hester Reehuis - Voorzitter Vrouwennetwerk gemeente Groningen

« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Dagvoorzitter/spreker

Kunst & Cultuur, Technologie en Verandermanagement

Een goede voorbereiding, een focus op inhoud, het aanbrengen van een duidelijke structuur, het publiek betrekken, de aandacht vasthouden en ruimte over te houden voor spontaniteit zorgen voor een geslaagde presentatie of een succesvol gesprek. Ook humor mag niet ontbreken om zowel het publiek als de sprekers op het podium zich op hun gemak te laten voelen.

Sarah Berckenkamp gaat als dagvoorzitter of spreker interactief met het publiek in gesprek  over impact maken, veranderen en/of groeien? Ze heeft talloze organisaties geholpen om duurzaam toekomstbestendig te worden.

Met haar (internationale) presentatie- en sprekerservaring kan zij iedere organisatie verder helpen met een inspirerende talk (op maat gemaakt) of als presentator.

Ze kan zowel online als op een podium presenteren of spreken. 

Zij spreekt over:

  • Kunst & Cultuur
  • Ondernemen en zzp’schap (ook in tijden van het coronavirus) 
  • Kansengelijkheid 
  • Vrouwen in de politiek
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Sarah Berckenkamp boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN