« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Seksueel geweld

Veilige plekken creëren

Sara Alaoui-Dekker werkte vijf jaar als change manager bij de grootste HR dienstverlener van Nederland. Na de geboorte van haar dochter belandde ze in een diepe depressie waarin trauma van twintig jaar eerder aan de oppervlakte kwam. Ze stortte zich op een reis naar heling. De inzichten die ze hierin opdeed gunde ze andere slachtoffers van seksueel geweld ook, vooral omdat reguliere traumatherapie vaak tekortschoot.

Ze richtte de stichting Together We Rise op, waar slachtoffers in verschillende veelzijdige trajecten worden begeleid door professionals en ervaringsdeskundigen. De stichting werkt samen met onder andere de gemeente Amsterdam.
Hiernaast geeft Sara trainingen en talks en helpt ze bedrijven een veilige plek te creëren waarin seksueel grensoverschrijdend gedrag geen ruimte krijgt. Sara combineert haar werkervaring in HR en bedrijfsleven met haar ervaringsdeskundigheid op het gebied van seksueel geweld/grensoverschrijdend gedrag.

Sara Alaoui-Dekker kan een lezing verzorgen over o.a.:

  • Seksueel geweld/grensoverschrijdend gedrag
  • Ondernemerschap
  • Veilige werkvloer
  • Huiselijkgeweld
  • Burn-out/depressie
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Sara Alaoui-Dekker boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN