« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Peak Performance Coach

Sanne van Paassen is motivator, inspirator, boerendochter, mental coach en oud-topsporter. Tijdens haar sportcarrière ervoer zij aan den lijve hoe het is om continue op de top van je kunnen te presteren. Zo vond ze het normaal dat ze, in de periode dat ze het Wereldbekerklassement Veldrijden won, haar masterdiploma haalde. Ze had het gevoel alles aan te kunnen. Sanne wilde nog meer presteren, nog meer winnen. Het was nooit genoeg! Tot het moment dat ze zwaar geblesseerd raakte, een van de heftigste periodes uit haar leven.

Niet alleen fysiek, maar ook mentaal was ze een wrak. Vork, hooi; je snapt ‘t. Ze legde de lat enorm hoog. Te hoog. Tijd voor rust. Lang verhaal kort: ze kwam er weer bovenop. Door haar mindset te veranderden kon ze weer genieten van haar leven. Sanne had namelijk een droom: weer koersen. Maar wel op haar manier! Ze leerde luisteren naar haar lichaam en vertrouwen te hebben. Ze zette haar eigen team neer en verzamelde mensen om haar heen die haar energie gaven. Haar allergrootste overwinning: terugkomen van deze heftige blessure!

In 2016 stopte ze haar sportcarrière om vol overgave haar maatschappelijke carrière te starten. En weet je waar ze achter kwam: het gewone leven, dát is pas topsport! Ineens moest ze zowel op zakelijk, sociaal als sportief vlak alle ballen in de lucht houden. Ze leerde zichzelf op andere vlakken kennen, ontdekte haar ‘flow’ en voor ze het wist had ze een manier gevonden waarop ze zowel haar maatschappelijke als sportieve dromen kon najagen. Wauw, wat een levenslessen. Dit voelde goed!

Deze ervaring gunde Sanne meer mensen en het leek haar fantastisch om haar verhaal met anderen te delen. Met mensen die de lat -net zoals zij- altijd hoog leggen, maar (vanwege vage klachten) niet verder komen. Inmiddels helpt ze anderen om ook topsport te leveren, zowel op sociaal, sportief als zakelijk gebied. Met haar open, eerlijke en nuchtere blik, leert ze ambitieuze toppers naar hun gevoel te luisteren, hun eigen koers te varen en hun dromen te verwezenlijken. Dit doet ze door middel van gratis tips, 1 op 1 coaching, lezingen en workshops waarbij sport als metafoor wordt gebruikt, events en lezingen.

Met haar achtergrond als ex-topsporter brengt Sanne graag het publiek letterlijk en figuurlijk in beweging. Haar talks zijn interactief en creatief. Daarnaast is het de mogelijkheid om de talk uit te breiden met actief gedeelte waarbij ze samen met het publiek de mountainbike op stapt waarbij de deelnemers een mentale training op de fiets ervaren. 

Ze is energiek op het podium, krijgt mensen echt in beweging en verrast mensen tijdens haar talks.

Sanne kan een lezing verzorgen over de onderwerpen:

  • Het normale leven, dat is pas topsport!  Hoe kom je energiek de dag door? Enorm praktisch hoe jij nog beter jouw balans vindt. Ze deelt haar ervaringen als topsporter en hoe de overgang naar het “normale leven” is verlopen. Ze deelt de lessen die ze als topsporter nu toepast in het normale leven.
  • Klimmen door te dalen. Hoe ga jij met blessures en tegenslagen om? Hoe herken jij je dat de kans groot is op blessures? Ze deelt haar concrete tips van hoe zij terug is gekomen uit een fysieke burn-out.  O.a. hoe je een burn-out voorkomt. 
  • F.O.C.U.S. Hoe kom jij in de ideale prestatie toestand? Het normale leven dat is ook topsport! Door de juiste focus en aandacht de kortste weg naar meer energie en succes. 
  • Vitaal leiderschap. Hoe neem jij de regie over je (werk)dag? Zodat jij vol focus en energie effectief je dag besteed. Zodat jij zakelijk succesvol bent en na een drukke werkdag vol energie thuis komt. 
  • Zakelijk winnen, zonder privé te verliezen.

Bekijk ook het filmpje van één van haar talks:

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Sanne van Paassen boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN