« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Gezond leven, gezond personeel

Sanja de Bruin (1967) is sinds 15 jaar expert in werken met arbeidsbeperkingen (lichamelijke handicap, verstandelijke handicap of chronische ziekte). Sinds twee jaar is zij tevens ervaringsdeskundig op dit onderwerp. Zij is oorspronkelijk docent Geschiedenis en houdt van verhalen vertellen. Ze gaf presentaties aan docenten en werkgevers over leerlingen/werknemers met een fysieke, verstandelijke of fysieke beperking en hoe hiermee om te gaan.

Veel werkgevers zullen verbaasd zijn, maar het in dienst hebben van mensen met een beperking is een meerwaarde voor het bedrijf. Ze zorgen er onder andere voor dat uw bedrijf een betere afspiegeling vormt van de maatschappij. Uw klanten zijn tenslotte ook niet allemaal gezond. De kennis die u via uw eigen personeel opdoet over leven met een beperking, geeft u een voorsprong op de concurrent.

Sanja kan lezingen, presentaties en voorlichting geven over de volgende onderwerpen

  • Een arbeidsgehandicapte in dienst nemen, hoe pak ik dat aan?
  • Ik heb al iemand met een fysieke of verstandelijke beperking in dienst, hoe kan ik iemand optimaal inzetten?
  • Een werkgever met meer diversiteit op de werkvloer zal meer verdienen, omdat hij/zij de klant beter kent. Daar wil ik meer van weten en hoe kan ik deze wetenschap optimaal benutten?
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Sanja de Bruin boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN