« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Gedragsverandering

Sandra de Blaeij is initiatiefnemer van het inspiratie- en restaurantplatform KleinePorties. Als bevlogen communicatiespecialist zet zij haar kennis en passie voor ‘Why & Purpose’ in om mensen te laten zien dat zij verandering zelf in de hand hebben. 

Afgestudeerd in communicatie en management en inmiddels al meer dan tien jaar bedreven in communicatie en marketing, liet Sandra’s onderzoek zien dat er meer dan vijf miljoen kleine eters zijn in Nederland en meer dan 3,5 miljoen mensen in België. Allemaal zijn ze op zoek naar restaurants die kleine gerechten serveren, maar die zijn niet goed vindbaar. Als expert op het gebied van marketing en communicatie weet zij als geen ander de behoeftes van klanten zichtbaar te maken en hoe je als bedrijf daarop kan inspelen.

De resultaten? Een crowd based inspiratie- en restaurantplatform (met inmiddels meer dan 1.100 restaurants in Nederland en België en meer dan 7.500 volgers in nog geen twee jaar tijd). Door haar zichtbaarheid in de media is haar inzet voor het inspiratieplatform twee keer achter elkaar bekroond met de regionale Vrouw in Media Award (Zeeland) 2018 en 2019!

Sandra: ‘Verandering begint bij jezelf en anderen zullen pas volgen als jij het goede voorbeeld laat zien.’ 

Ze kan een lezing verzorgen over de onderwerpen:

  • Werkgeluk, drijfveren en duurzaam ondernemen
  • Why & Purpose; voorkomen van voedselverspilling
  • Gedragsverandering en gezondheid
  • Inspiratiesessie: winst met kleine porties
  • Gastvrijheid en beleving
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Sandra de Blaeij boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN