« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Duurzame diversiteit

Diversiteit en community building

Sandra Lutchman is een bevlogen kosmopoliet, die alles weet van de relatie tussen duurzame diversiteit, inclusion, leiderschap en community building. Ze is een veelgevraagde expert: zowel de media als bedrijven winnen haar advies in.

Als dagvoorzitter brengt ze haar lokale, nationale en internationale (bestuurs)ervaring mee bij het effectief, doelgericht en met humor vormgeven van bijeenkomsten. Ze trad als dagvoorzitter op voor congressen over risicomanagement, bij een high tea met Christine Lagarde en Neelie Kroes en een tafel vol topvrouwen, diversiteit in de financiële wereld, Topontbijt met topmannen en topvrouwen uit het bedrijfsleven.

Ze maakt van het evenement een community-discussie tussen professionals en belangstellenden, waarbij ze hun verschillende visies goed voor het voetlicht laat komen. Daarbij weet ze als geen ander de rode draden van de discussie en sprekers bij elkaar te brengen.

Sandra Lutchman staat bekend als de degene die de community van de stichting Talent naar de Top inhoud, kwaliteit, visie en richting heeft gegeven. De ruim 250 bedrijven met wie de stichting samenwerkte werden geroemd als de voorhoede in Nederland op het terrein van diversiteit. Onlangs heeft ze een paneldiscussie geleid met o.a. ex minister Bussemaker en een zaal vol advocates.

Sandra heeft uitgebreide, internationale toezichthoudende ervaring, laatstelijk als lid van de Adviescommissie van de European Women on Boards en tevens voorzitter van de High Level Advisory Group. Ze is lid van de Raad van Toezicht van de Haagse Hogeschool.

Sandra Lutchmam treedt op als dagvoorzitter en haar speeches zijn inspirerend, confronterend, persoonlijk, met humor. Ze spreekt o.a. over:

  • Diversiteit en inclusie
  • Zichtbaarheid van vrouwelijk talent
  • Vrouwen aan de top
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Sandra Lutchman boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN