« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Zichtbaarheid

Sandra Huisken richt zich met name op de zichtbaarheid en inzetbaarheid van talenten op de werkvloer. Vergroting van zichtbaarheid zorgt o.a. voor: enthousiastere medewerkers, meer openheid, duurzamere inzetbaarheid, betere resultaten, minder ziekteverzuim, betere samenwerking, hogere klanttevredenheid, meer werkplezier, verandering van structuur en misschien uiteindelijk ook wel van cultuur. 

Ooit stond Sandra in de schaduw te verstoffen met haar talent. Nu haar talent volldig in de spotlight staat heeft ze veel meer energie, veel meer levensvreugde en veel meer succes. En dat gunt ze jou ook.

Sandra was een onzeker muurbloemje. Totaal niet zichtbaar en van haar grootste talent was zij zich niet bewust. Ze weet als geen ander hoe het voelt om jezelf weg te cijferen. Ze durfde geen grenzen aan te geven, het woord ’nee’ kwam niet voor in haar vocabulair en ze stond ook nog eens altijd klaar voor een ander.  Kortom ze wist zichzelf totaal niet op waarde te schatten.

Op 08 november 2003 gooide ze na een hele bijzondere gebeurtenis het roer volledig om in haar leven. Ze heeft haar grootste kracht en talent ontdekt en is dit verder gaan ontwikkelen. 
Haar grooiste kracht en talent is haar intuïtie en dat combineert ze nu met haar grote passie voor persoonlijke transformatieprocessen. Hoe ben jij geworden zoals je bent? Het hele verhaal achter jou als mens  boeit en fascineert haar enorm.

Sandra heeft 26 jaar met veel plezier bij de ABN AMRO bank in commerciële  en bestuurlijke functies gewerkt en daarnaast werkt ze sinds januari 2009 als coach, trainer en spreker is een eigen bedrijf. Op 1 juli 2018  heeft ze haar baan bij de ABN AMRO bank opgezegd om haar grote droom waar te maken. Sandra heeft een nieuw eigen bedrijf opgericht, waarbij ze zich richt op de zichtbaarheid en inzetbaarheid van talenten op de werkvloer.

Sandra heeft door de jaren heen vele mooie mensen mogen kunnen begeleiden met een volgende stap te zetten in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Dankbaarheid alom.

Droom en maak zichtbaar wat zonder jou wellicht niet gezien zou worden. Be unique and show it.

Sandra kan een lezing verzorgen over de onderwerpen:

  • Zelf zichbaar zijn, hoe doe je dat?
  • Geluk en Zingeving
  • De kracht van kwetsbaarheid en imperfectie
  • Leer samenwerken met de spirituele wereld
  • Positieve mindset
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Sandra Huisken boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN