« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Sexy Leiderschap

Sexy Leiderschap en UBUNTU leidt tot een Happy MKB

Ruth Sinkeler (1972) is een energieke en inspirerende persoonlijkheid, die haar publiek van begin tot eind weet te boeien met haar originele thema’s van Sexy Leiderschap en UBUNTU leiderschap in business. Haar visie van Sexy Leiderschap is ontstaan vanuit haar jarenlange ervaring als ondernemer en eigen persoonlijke leiderschap ontwikkeling. Haar missie is het om binnen het bedrijfsleven en in organisaties toe te werken naar minder ego gedreven leiderschap en meer werken en handelen vanuit passie, charisma en authenticiteit. Dit is wat mensen aantrekkelijk en "sexy" maakt om mee te werken.

Vanuit de filosofie van UBUNTU spreekt Ruth over bron, pijlers en baken in plaat van missie en visie. Haar bron is, dat zij is opgegroeid in een samengestelde familie, zij kwam daardoor al vroeg in aanraking met het begrip en gevoel van multiculturaliteit. Daardoor is zij goed geworteld in haar basiseigenschappen (verbinden, flexibiliteit, inventiviteit en humor), omdat dat haar enige vaste houvast was. Dit is de bron waar zij uit put.

De pijlers waar vanuit zij werkt zijn haar training, coaching, spreek- en schrijf-vaardigheden. Dit zijn haar methoden om de kennis die zij heeft opgedaan in diverse opleidingen, over te brengen bij mensen die met haar willen samenwerken om hun wensen en doelen te bereiken.

Haar baken is het sterke verlangen om de wereld mooier, verdraagzamer en eerlijker te maken. Ruth houdt van mensen en ziet graag dat iedereen voldoening heeft in het leven. En als zij daar een beetje aan kan bijdragen, ervaart ook zij voldoening. Belangrijk voor haar is wel dat ze dat doet op manieren die passen bij haar drang naar vrijheid, gezelligheid en fun.

Haar thema’s combineert Ruth in haar trainingen en lezingen, waardoor deze een unieke mix worden van het Westerse individualisme en het Afrikaanse verbinden, samenleven en samen zorgen.

Zij spreekt over:

  • Sexy Leiderschap (persoonlijk en in business)
  • UBUNTU Leiderschap in business
  • Vrouwelijk Leiderschap (m.n. multiculturele vrouwen)
  • Passievol leven en werken
  • Multicultureel Leiderschap en Diversiteit in het bedrijfsleven
  • Een Happy MKB is een productief MKB

Ruth: ’Happy ondernemers hebben meer energie, productiviteit, meer verbinding met hun personeel. Werken vanuit passie en purpose en zijn dus op alle vlakken succesvol en gelukkig’.

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Ruth Sinkeler boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN