« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Diversiteit & Inclusie

Creëren van een inclusieve werkomgeving

Ruth Nahumury-van de Poll is oprichter en eigenaar van No Labels Inc. Samen met een divers team van trainers en coaches begeleidt zij D&I Managers, HR professionals, leidinggevenden en recruiters bij het bevorderen van diversiteit en inclusie binnen profit en non-profit organisatie, zorg- en onderwijsinstellingen in binnen- en buitenland.

Ze zet zich in voor het creëren van een inclusieve werkomgeving, waar de mens en niet het label centraal staat. Met als resultaat: meer onderling begrip en vertrouwen en daarmee ruimte voor diversiteit op welke manier dan ook. Binnen een inclusieve werkomgeving voelt iedereen zich gezien en gewaardeerd en draagt van daaruit optimaal bij aan het gezamenlijke resultaat.

Ruth is opgeleid op het gebied van Internationaal HR Management (HBO) en Interculturele Teamcoaching (post-HBO). Daarnaast is ze geaccrediteerd Insights Discovery Practitioner. Zij verzorgt lezingen, trainingen en workshops in binnen- en buitenland. Ze heeft ruim tien jaar ervaring binnen de werving- en selectiebranche en heeft inmiddels tien jaar expertise opgebouwd op het gebied van Diversiteit & Inclusie.

In maart 2016 is haar eerste boek digitaal uitgebracht. “Inclusie kent geen labels. Succesvol samenwerken binnen een diverse wereld van werk”, uitgegeven door BookBoon.

Ruth is bevlogen, scherp en gedreven, met een idealistische kijk op de wereld. Haar lezingen zijn altijd interactief, inspirerend en praktisch ingestoken en kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels worden gegeven.

Ruth Nahumury kan een lezing verzorgen over o.a.:

  • Inclusief werven & selecteren
  • Intercultureel vakmanschap
  • Inclusief leiderschap
  • Unconscious Bias / Onbewuste vooroordelen
  • Inclusief werkklimaat
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Ruth Nahumury boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN