« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Pitch en personal branding expert

Roeselien Wekker is een voormalig theater- en tv-artieste en stond ruim twintig jaar op het podium en voor de televisiecamera. In 2011 maakte zij bewust de overstap naar het bedrijfsleven en het ondernemerschap.

Vanuit haar ervaring en interesse op het gebied van verbinden en communicatie is haar eigen bedrijf ontstaan, dat zich richt op ’spreken in het openbaar’ in de brede zin van het woord. Zo spreekt ze over spreekangst in sociale/zakelijke settings, presenteren voor het verzorgen van presentaties of lezingen, en pitchen en personal branding voor het verkopen van jezelf, een product of dienst op zo’n wijze dat mensen geraakt worden. Hierin komen haar skills - opgedaan in de jaren als uitvoerend artieste - perfect tot uiting.

Roeselien begon haar carrière al heel vroeg. Ze startte op haar vierde met klassiek en jazzballet bij Scapino en trainde voor de toelating tot de Nationale balletacademie. Later voegde ze hier acteren en zingen aan toe. Ze studeerde in 1997 af aan de HBO academie voor performing arts Lucia Marthas.

Naast haar passie voor de bühne heeft ze ook altijd een enorme drive gehad mensen met elkaar in verbinding te brengen en talenten van anderen te laten ontplooien. Als spreker en dagvoorzitter is het haar missie dit tot stand te brengen.

Roeselien was jurylid in het tv-programma Zapp Magic Battle op NPO3.

Roeselien weet als geen ander hoe het is om jezelf, een product of dienst te presenteren. Ze spreekt op een manier die profesioneel is, maar het publiek ook zal raken. Vanuit haar ervaring als ondernemer weet ze buitenkant en binnenkant goed in balans te brengen en zet ze naast een mooie, energieke en interactieve presentatie ook een sterk inhoudelijk verhaal neer, ontstaan vanuit authenticiteit en oprechte persoonlijke verhalen.

Roeselien spreekt over:

  • Authentiek spreken in het openbaar
  • ZZP futureproof
  • Personal branding: ’Jezelf’, wat is dat?
  • Pitchen voor financiering of de elevatorpitch
  • Diversiteit in de media en het bedrijfsleven
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Roeselien Wekker boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN