« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Teamcommunicatie & gedragsverandering

Renate van Dijken zet zich vol overgave in voor de missie van haar bedrijf: het transformeren van zakelijke communicatie. Dit doet zij enerzijds met trainingen, teamtrajecten, waar zij organisaties, teams en professionals beweegt in het communicatieveld van informeren naar inspireren. Anderszijds door het ontwikkelen van innovatieve communicatie tools. 

Het door haar ontwikkelde communicatiespel voor teams kwam onder de aandacht bij New York Times schrijver en leiderschapsexpert John C. Maxwell. Dit resulteerde in een samenwerking met de John Maxwell Team: een elite groep gecertificeerde consultants die met een op maat gemaakte versie van Renate’s communicatiegame organisaties wereldwijd verandert. Van Dijken’s nieuwste communicatietool, de Teamoverlegwaaier, is vernieuwend op het gebied van het verbeteren van het meeste effectieve communicatiemoment tussen team en leidinggevende: het teamoverleg. 

Als deskundige kan Renate als geen ander vertellen over communicatie. Met haar innovatieve werkvormen gaat ze spelenderwijs de diepte in. De interactieve inslag laat de deeelnemers nadenken en experimenten. Renate heeft tevens ervaring met Engelstalige key-notes. Zo heeft ze het podium gedeeld met bekend New York Times bestseller schrijver en leiderschapsauteur John Maxwell, oud-samenwerkingspartner van ‘the Secret’ expert Bob Proctor en met Les Brown en Wayne Dyer. 

Renate kan een lezing verzorgen over de onderwerpen:

  • Maak je teamoverleg efficiënt – beweeg je team van informeren naar inspireren
  • Gedragsverandering realiseren via ‘framing’ - beweeg je boodschap van informeren naar inspireren
  • Teampositionering- ‘Build your Ambassador Dream Team!’ - beweeg je team van informeren naar inspireren (met of zonder positioneringsspel- bij groot congres meerdere tafels met spellen erop gehad. Men vond het erg inspirerend.)
  • Verandering communiceren voor managers – beweeg je team van informeren naar inspireren.
  • Onderhandelen en beslissingen nemen met je team 

Bekijke hier een filmpje over de ’Teamoverlegwaaier’:

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Renate van Dijken boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN