« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Dagvoorzitter & filosoof

Reine Rek staat net zo graag voor 900 festivalgangers op Lowlands met haar lezing over seks en filosofie, als voor 5 cursisten in Den Haag les te geven over levenskunst. Zij heeft verschillende cursussen ontwikkeld, programma’s gepresenteerd en vele lessen gegeven. Reine heeft verhalen verteld en ideeën gedeeld die mensen zichtbaar raakten en inspireerden. Ze werkt als spreker, gespreksleider en counselor.  

Met haar publiek, deelnemers of cliënten onderzoekt ze de grote vragen van het leven aan de hand van filosofische, psychologische en spirituele inzichten. Daarbij heeft ze een voorliefde voor lichaamsgerichte en ervaringsgerichte inzichten en oefeningen. 

Spreken
Als spreker is Reine gespecialiseerd in praktische filosofie, de connectie tussen lichaam en geest en taboes zoals de dood, seks en eenzaamheid. Ze gaat het liefst in gesprek met het publiek of de deelnemers. Dit doet ze in de vorm van interactieve lezingen, cursussen, workshops of (gesproken) columns. 

Gespreksleider
Een programma presenteren of modereren en het publiek betrekken vindt Reine een waarlijk genot. Ze zorgt als gespreksleider voor een persoonlijke, open en lichte sfeer. Ze brengt graag interactieve elementen, waardoor het publiek zich direct betrokken voelt. Gesprek met het publiek modereert ze streng en rechtvaardig. Interviews met deskundige gasten draait voor haar om het vertalen van hun kennis naar het publiek.

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Reine Rek boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN