« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Vernieuwing

Kleurrijk en inspirerend

Nederland is klaar voor een inspirerend en stimulerend werkklimaat. Of nou ja, op papier dan. Creatief denken en kunnen innoveren wordt al jaren gezien als belangrijkste 21e-eeuwse vaardigheden. Toch is er in praktijk nog heel weinig aandacht voor. Hoe groter de organisatie, hoe lastiger vernieuwing en innovatie hun weg vinden. Starre oude structuren en systemen zitten ons in de weg.

Rachel Levi gelooft dat het ook anders kan en besloot dat het tijd is voor Chaos in de Orde. Om de boel op te schudden en mensen te inspireren tot een andere manier van werken deelt ze de geheimen achter een creatieve organisatiecultuur. Niet abstract, of vanuit vage hoop. In een interactieve, speelse ‘spreekbeurt’ worden mensen aangezet tot actie, via concrete inzichten en direct uitvoerbare tips. 100% waarde.

Rachel is bekend van de podcast Chaos in de Orde, waarin ze als een soort onderzoeksjournalist uitzoekt waarom creativiteit op de werkvloer lijkt te zijn verdwenen en hoe we die weer terugvinden. In de media werd ze genoemd als hét opkomende podcasttalent van Nederland.

Rachel kan een lezing verzorgen over de volgende onderwerpen:

  • Samenwerken aan een vooruitstrevende organisatiecultuur
  • Creativiteit en innovatie stimuleren in organisaties
  • Verandering en wat daar voor nodig is
  • Inspirerend leiderschap
  • De kracht van een inspirerende visie

Bekijk onderstaande video voor een impressie van Rachel. 

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Rachel Levi boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN