• ‘We kijken bij Lister terug op een mooie talkshow tgv het afscheid van onze directeur, die Rémi van der Elzen presenteerde. De digitale talkshow verving het eerder geplande live-congres. De samenwerking met Rémi was prettig, snel, to the point en van niveau’.
    Joke Ruiter, - bestuurssecretaris Lister
  • 'Rémi leidde een bijeenkomst met gemeenten over inwonerkracht. Rémi is grappig en scherp, een beetje stoer. Ze heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het slagen van de bijeenkomst. Rémi vraagt door, houdt je een spiegel voor waar je soms een beetje van schrikt, maar die uiteindelijk leidt tot verdieping. Ze is professioneel, heeft een goed gevoel voor humor, en ontziet ook zichzelf niet'.
    Marjon Breed - Consultancy Bureau Radar
  • 'Wij hebben Remi ervaren als een vakvrouw met flair. Ze voelt de inhoud goed aan en is in staat om gevoelige en zware vragen met lichtheid en gevoel voor humor te brengen.'
    Petra Wolters - SBWU, nieuwjaarscongres

« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Presentator & filosoof

De Kunst van contact maken / Storytelling

Rémi van der Elzen begeleidt verandertrajecten in bedrijven, geeft communicatie- en presentatietrainingen. Treedt op als dagvoorzitter/gespreksleider op congressen en symposia.

Ze is een dynamische veranderaar. Zet mensen graag in hun kracht. Is een communicator pur sang, scherpe trainer en coach. Confronteert liefdevol, met humor en feilloos.

Tegenwoordig heeft zij haar eigen trainingsbureau. En geeft ze geregeld masterclasses Corporate Storytelling. Om een goede verteller te worden. Iemand die anderen meeneemt, overtuigt enthousiasmeert en inspireert. Die de boodschap, visie helder en overtuigend kan neerzetten.

Rémi is afgestudeerd als filosoof aan de UVA vak: wijsbegeerte, afstudeerrichting: Ethiek. Onderwerp: mens-dierrelatie. Ze schreef columns voor diverse bladen en zit in diverse ’denktanks’ als ’creatief denker’ o.a. bij het Ministerie van Justitie.

Ze is bekend van radio en tv. Zij maakte tot 2007 een dagelijks radio-programma bij de KRO: Dolce Vita over alle aspecten van ’Het Goede Leven’. En presenteerde 5 jaar lang een wekelijkse talkshow bij de KRO (TV Studio. Later bij RTL o.a. de talkshow ’Alleen op de Wereld’. Zij stopte in 2001 met televisie en ging filosofie studeren.

Rmi 14b Rmi 14

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Rémi van der Elzen boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN