« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

iPad-tekenaar

Zij tekent uw congres

Pia Sprong is beeldend kunstenaar. Zij tekent op een iPad. Haar iPad wordt draadloos verbonden met een groot scherm en daardoor kunt u volgen wat ze ter plekke tekent. Plotseling ziet u uit de krassen en gekleurde vlakken herkenbare objecten of figuren te voorschijn komen, vaak met grappige details en creatieve teken-oplossingen.

Zie haar impressie van het Vrouw in de Media-event op 11 februari 2019 bij Instituut Beeld en Geluid.

 

Voor Pia Sprong hoeft u niet te poseren, ze tekent het liefst mensen in beweging, mensen terwijl ze met iets bezig zijn. Het resultaat is altijd een vrolijke kunstwerk van uw feest of congres. Een digitale tekening waar van alles mee te doen is: ter plekke via social media de wereld insturen, in uw nieuwsbrief gebruiken. Het kan afgedrukt en gesigneerd worden als kunstwerk, maar ook scherp uitvergroot op een achterwand van uw volgende congres worden gebruikt. Mogelijkheden te over!

Pia debuteerde in het Concertgebouw bij het afscheid van Harrie Noy van Arcadis. Ze vereeuwigde in oudhollandse traditie meer dan 40 raadsvergaderingen (foto). Ze heeft een project voor KWF Kankerbestrijding waarbij ze bruggen door heel het land tekent en voor het goede doel verkoopt. Ze twittert twee keer per week een tekening. Eerder tekende ze bij het tweedaags VNG-congres. Haar tekening verscheen de volgende dag groot in beeld.

tekening pia sprong op VNGjaarcongres 2015 Small  Pia Sprong VNG 4

Haar autonome kunst bestaat uit een kunstwerk-verhuur project voor wachtkamers, waarbij ze 75 tekeningen in een presentatie verhuurt voor vertoning op een tv scherm. De tekeningen worden elk half jaar verwisseld voor een nieuwe serie.

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Pia Sprong boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN