« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Persoonlijke groei / Zakelijke ontwikkeling

Petra van den Berg is onderzoeker, auteur, adviseur. Zij biedt vakkundige coaching voor zaken die mind, body en levenssituaties betreffen. Inmiddels heeft zij ruim twintig jaar ervaring in het vak. Ze geeft les, trainingen, coaching en zakelijk advies op het gebied van innerlijke kracht. Het brein en het quantumveld is haar passie, specialisatie én werkgebied en ze schreef meerdere boeken. Haar laatst uitgegeven boek is Miljonair in Geluk.

Als coach, onderzoeker, ervaringsdeskundige en zakenvrouw leerde ze tevens alles over eigenwaarde, het menselijk potentieel, het veld van alle mogelijkheden, moderne wetenschappen en de bijbehorende wetten, zoals de wet van de kracht van gedachten en de juiste mindset. 

Petra is de grondlegger van MultiLaws®, wetten voor meer geluk in zaken en privé. Het multifunctionele aspect van deze wetten is, dat ieder wet afzonderlijk op meerdere vlakken van het leven effect sorteert. Elke wet is onderdeel van het quantumveld, van het multiversum en (wereld)recht.Met behulp van deze wetten en daarbij behorende integratietechnieken leren ondernemers, professionals, CEO’s en particulieren om zichzelf te bevrijden van blokkades, weerstanden en belemmerende overtuigingen en gedachten, waardoor de weg vrij wordt gemaakt naar een makkelijker leven, vol kracht, gezondheid, innerlijke rust, vertrouwen en leiderschap. 

Waarin is Petra van den Berg te onderscheiden?

Haar gedachtegoed en strategie heeft zij door de jaren heen ontwikkeld. Petra heeft zich daarbij laten inspireren door haar ervaringen als ondernemer, zakenvrouw en door persoonlijke ervaringen.
Door diepgaand onderzoek te verrichten in het bewustzijn en vele inzichten te verwerven over het menszijn (bewustzijn, emoties, gedrag en het beschikbare menselijk potentieel) heeft haar dit alles diepgaande kennis gebracht.
Voor Petra is het afstemmen op een MultiLaw (levenswet) een ‘diep weten en goddelijk vertrouwen’. Desalniettemin heeft zij een analytisch én helderwetend vermogen en wil zij ook graag een verklaring hebben waarom iets op een bepaalde manier werkt. Al jarenlang onderzoekt zij oeroude principes en paradigma’s oftewel, wetenschapsfilosofie.

Op aanvraag kan zij lezingen op maat maken. Zij kan onder andere lezingen verzorgen over de navolgende onderwerpen:

  • MultiLaws (Quantumwetgeving) Multifunctionele wetten voor meer geluk en succes
  • Het versterken van je innerlijke kracht
  • De kracht van intentie
  • Gezondheid, emoties en voeding
  • Meditatie en visualisatie technieken
  • Het Brein herprogrammeren
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Petra van den Berg boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN