« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Verdienmodellen

Maximaliseer jouw profit

Petra Iuliano is bedenker en oprichter van de eerste virtuele co-working space in Nederland, de Network Of Purpose. Zij is Business Strateeg, Verdienmodellen Expert en bestseller auteur van het boek ’50 Verdienmodellen’ (2016).

Petra stond op de podia van het trendevent van Sprout en op het grootste marketing, insights en analytics event van Nederland. Artikelen van haar zijn verder te vinden op de sites van marketingonline en managementteam.

Zij heeft meer dan twintig jaar ervaring opgedaan in de marketing en sales bij internationale gerenommeerde bedrijven en startte haar bedrijf in 2010. De eerste drie jaar van haar ondernemerschap is ze verbonden geweest aan de Hogeschool Rotterdam waar zij het marketingvak Business Model Innovator heeft ontwikkeld. Dit vak is officieel geaccrediteerd door het College van Bestuur.

Nu helpt zij ondernemers met minder moeite meer winst te maken en hun bedrijf op te schalen via de inzet van slimme verdienmodellen.

Ondernemers spelen een belangrijke sleutelrol in deze tijd van transitie. Ondernemers die werken vanuit een massive transformative purpose zijn nieuwe manieren aan het bedenken om waarde te creëren voor de mensen en wereld om hen heen. Er is nu meer dan ooit coherente exponentiele groei mogelijk voor kleine bedrijven. Ze vormen samen een krachtig ecosysteem om betekenisvolle, ethische en impactvolle bedrijven te creëren voor een nieuwe economie. Het doel bij Iuliano Intelligent Marketing is deze beweging te ondersteunen, en mens, bedrijf en maatschappij te transformeren via de vrijheid en overvloed van het ondernemerschap.

Petra Iuliano kan een lezing verzorgen over o.a.:

  • Marketing(strategie)
  • Verdienmodellen
  • Businessmodellen
  • Nieuwe Economie
  • Ondernemerschap« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Petra Iuliano boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN