« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Metafysicus

Pauline Laumans heeft haar oorsprong in de psychosociale hulpverlening en heeft dit aangevuld met diverse studies met een filosofische en levensbeschouwelijke achtergrond. Studies gericht op het ervaren van het leven en de levensloop.

Door haar persoonlijke ervaringen en inzichten is Pauline de oorspronkelijke essentie van Leven gaan begrijpen en ziet zij waar wij als mens in de herhaling gaan. In haar eigen praktijk helpt Pauline anderen in te zien waar ze vast blijven zitten in vicieuze cycli / de matrix en hoe daar uit te komen. Pauline wordt beschreven als een wijs en levend, begrijpend mens die anderen helpt om hun eigen leven te leiden in plaats van lijden of geleid worden door anderen.

Lezingen zijn o.a.:

  • Vicieuze cycli / matrix. Hoe zit dat in elkaar en hoe stap ik er uit?
  • Je eigen leider worden
  • De Gordiaanse Knoop. Hoe ontwar ik die?
  • Bewustzijnsfasen. Hoe ziet groei er uit? Waarom loop ik tegen bepaalde mensen aan?
  • Sterven als een vrij mens

Pauline heeft vijf boeken over “Leven” geschreven: Vrijheid in Relaties (2011), Jouw Keuze (2011), Karmische Spiegels (2011), van Kikkervis tot Prins (2011) en Heilige Conjuctio (2012).

 

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Pauline Laumans boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN