• ‘We kijken terug op een geslaagde middag waarin Paulien van ’t Westeinde onze marketingmedewerkers positief en enthousiast inzicht gaf in het maken van een bucketlist met een goede combinatie werk en privé. Aanbevelingswaardig!’ – Live your best life!
    Kim Gelissen - Marketing Manager Stienstra Wonen

« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Realiseer je bucketlist

Paulien is een bucketlist-ervaringsdeskundige met een missie om anderen aan te sporen hun eigen leven leuker te gaan maken. Vaak beseffen mensen pas na een nare gebeurtenis dat ze een tweede kans krijgen en benutten die beter. Paulien bespaart mensen graag die narigheid en schudt mensen wakker om andere keuzes te maken en echt te gaan leven. Ze is een enthousiaste storyteller waarmee ze impact maakt.

Paulien is een Brabantse boerendochter. Ze had een geweldige jeugd maar haar hardwerkende ouders waren van de generatie ‘leef om te werken’ en gingen bijv. nooit op vakantie. Paulien was meer het ‘werk om te leven’ type, wilde alles ontdekken, nieuwe dingen leren en op avontuur. Vanaf haar allereerste herinnering (3 jaar) wist ze al wat ze wilde en zorgde dat die wens uitkwam, soms pas jaren later maar met rotsvaste overtuiging.

Vanaf haar 18e mocht ze naar het buitenland en vertrok elk jaar een maand op vakantie. Tijdens haar studie zelfs vier maanden naar India. Haar moeder begreep er niks van, totdat zij op 57-jarige leeftijd weduwe werd. Toen snapte ze haar dochter beter en ging zelf ook meer genieten van het leven.

Later zag Paulien meer mensen die iemand verloren of bijv. kanker overwonnen en ineens andere keuzes gingen maken en besefte dat daar een taak voor haar lag: mensen helpen om hun eigen (bucketlist)wensen te gaan waarmaken. En zo is bucketlistafstrepen geboren!

Je kan een leuker leven leiden, het is de hoogste tijd om daar mee te gaan beginnen want je weet nooit wanneer het je laatste dag is. Paulien verpakt deze diepe boodschap op een luchtige interactieve manier die impact heeft op haar publiek. Ze staat dan ook wel bekend als Paulien – ik zou het gewoon doen– van ‘t Westeinde.

Lees hier het artikel van Paulien in het Radar+ Magazine over je eigen grenzen opzoeken. Lees ook haar InBeeld verhaal

Paulien kan een lezing verzorgen over de onderwerpen:

  • Een bucketlist kan je kwaliteit van leven zowel privé als op werkvlak verbeteren, in een interactieve lezing direct aan de slag met collega’s.
  • Sterke verhalen, verhalen die niet zouden misstaan rond het kampvuur over uitgekomen bucketlistwensen en hoe dat in zijn werk ging.
  • Kans op een tweede leven, lezing over het pakken van kansen en leven buiten je comfortzone.
  • Iedereen een Bucketlist, workshop om onder begeleiding je eigen bucketlist (langer) te maken.

Bekijk hieronder de lezing over ’Kans op een tweede leven’ van Paulien:

 

 

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Paulien van 't Westeinde boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN