« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Techniek

Vrouwen in de techniek

Paula van Enk (1986) is bouwkundige en heeft ruime ervaring op diverse terreinen binnen de bouw- en vastgoedwereld in Nederland én in Engeland.

Als medeorganisator heeft zij zich ingezet voor de Meidendag. Een dag om de technische wereld op ludieke wijze onder de aandacht te brengen bij jonge vrouwen. Ter promotie van deze dag, heeft ze middelbare scholen bezocht om jonge meiden te enthousiasmeren over de bouw.

Paula is afgestudeerd op het onderwerp Bouw Informatie Model (BIM). BIM is binnen de bouw nog steeds een actueel onderwerp. Na de studie bouwkunde werkte ze voor een ingenieursbureau, adviserende ontwikkelaars, vastgoedbelegger & vastgoedontwikkelaar, installatie-adviesbureau en werkt nu als zelfstandige voor diverse vastgoedeigenaren.

Paula heeft met veel enthousiasme en geen werkervaring tientallen meiden en vrouwen geënthousiasmeerd om een technisch beroep te kiezen. Met tien jaar werkervaring in de bouw- en vastgoedwereld zijn de nuances gekomen en vraag zij zich sterk af of technische mannen open staan voor technische vrouwen.

Paula verzorgt met plezier een lezing over ’Vrouwen in de Techniek’, treedt desgewenst op als gespreksleider en ziet ze graag meer meisjes die kiezen voor de bètakant.

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Paula van Enk boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN