« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Drijfveren

Patricia Engelaar (1970) studeerde Bestuurskunde in Leiden. Vanaf 2000 tot de zomer van 2009 was zij ťťn van de directeuren van Management Drives. Mede onder haar bezielende leiding is het nu een succesvol internationaal opererend bedrijf, dat het management van organisaties adviseert met behulp van de Management Drives-methode.

Deze methode laat zien dat mensen en organisaties verschillende leidende denkpatronen hebben. Door het meten van drijfveren van individuen, teams en organisaties, krijgen organisaties inzicht in deze denkpatronen en kan het management daar beter op sturen.

Momenteel is Patricia partner bij RealDrives Care&Cure, een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in het in kaart brengen van drijfveren van mensen die werkzaam zijn binnen de zorgsector.

Patricia was o.a. spreker op het congres van de Vereniging voor Heelkunde en kan een lezing verzorgen over:

  • Beter communiceren/leidinggeven/samenwerken/onderhandelen/werving&selectie in de zorgsector met behulp van kennis van drijfveren
  • Fuseren: hoe om te gaan met cultuurverschillen?
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Patricia Engelaar-Kammeijer boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96