« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Videomarketing

Noortje Janmaat is Video Marketing Strateeg en auteur van het boek Experttips over verdienen met video. Zij helpt ervaren ondernemers uit Nederland en België om betere leads te krijgen met hoogwaardige marketingvideo’s en overtuigende videotestimonials, zodat ze met meer gemak hun producten en diensten kunnen verkopen. 

Met haar eerste online bedrijf begon ze met het verspreiden van marketingvideo’s en bereikte daar geweldige resultaten mee: #1 posities in Google en YouTube, dagelijks nieuwe klanten en bestellingen. Ze bedenkt zich: dit zouden veel meer ondernemers moeten doen, want video’s werken bijzonder goed op internet. Niet alleen voor je vindbaarheid, maar ook voor je zichtbaarheid. Het verlaagt een drempel.

Zo ontstaat haar tweede bedrijf, waarmee ze ondernemers niet alleen helpt bij het creëren van een videostrategie. Ze krijgen ook glashelder wat de kern van hun boodschap is, zodat ze vol vertrouwen hun unieke verhaal de wereld in gaan sturen. Hun marketingvideo’s stralen autoriteit en expertise uit, waardoor klanten alleen met hen willen werken. 

“Heel veel ondernemers willen met video beginnen. Ze kiezen een videomaker en die heeft geen visie op marketing en dan is het lang zo effectief niet. Noortje combineert die twee dingen. Ze weet heel veel van video, maar ze weet ook heel veel van marketing en dat is gewoon de ideale combinatie. Ze stippelt je hele videostrategie uit. Je gaat ook groeien en daardoor word je een veel betere professional,” zegt trouwe klant Laura Babeliowsky. 

Noortje deelt graag haar kennis op het gebied van videomarketing met ondernemers die hun waardevolle expertise online willen delen om nieuwe klanten te krijgen. 

Noortje kan een lezing verzorgen over:  

  • Videomarketing
  • Personal branding
  • Online marketing
  • Online zichtbaarheid
  • Businesscoaching

Bekijk ook onderstaande video over het werk van Noortje Janmaat:

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Noortje Janmaat boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN