« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Pionier

Noor Bongers noemt zich een voorhoedespeler. Zij is gefascineerd door deze tijd én de ontwikkeling van mensen. Ze schakelt moeiteloos tussen het meest intieme en persoonlijke, naar organisatie en leiderschap en maatschappelijke transitie. Ontsluiten van de potentie haar doel, een betekenisvolle samenleving het logisch gevolg. 

Ze is expert in het terugbrengen van de balans tussen feminiene en masculiene kwaliteiten. Zowel binnen jouw eigen leiderschap, maatschappelijke transitie en de verhouding tussen mannen en vrouwen. Ze distantieert zich hier van gender of ‘het feminisme’, maar richt zich op feminiene en masculiene kwaliteiten. 

Na een aantal jaar onderzoek op dit gebied kan ze het hele vraagstuk helder uiteen zetten aan de hand van het archetype Lilith. De eerste vrouw op aarde. Waarom kon Adam haar niet ontvangen? En …. What about Eve? Dit verhaal spreekt tot de verbeelding én maakt de actualiteit inzichtelijk. 

Noor geeft leiderschapsprogramma’s waarin zij energetisch werk en strategie combineert. Met Lilith Ontwaakt biedt ze een platform voor het terugbrengen van de balans tussen feminine en masculiene kwaliteiten. 

Onder haar eigen naam helpt zij organisaties fundamentele verandering vorm te geven. Noor is een inspirerende vrouw, brengt nieuwe perspectieven te geven en rumaakt ruimte voor groei, liefde en voor Rock ‘n Roll. Zélfs in een corporate setting. 

Met Great Place to Live maakte ze naam in 2005-2010 door een grote groep mensen in beweging te brengen rond sociale innovatie en nieuwe manieren van ondernemen. De principes en ervaring past ze nog steeds toe bij ondernemingen en gemeenten.

Met Hans van Willigenburg maakte Noor in november 2020 de podcastserieEssentieel leven over de essentie van mens-zijn in deze tijd. Elke aflevering worden thema’s besproken zoals: spiritualiteit, macht, nut, censuur én … seks. 

Noor kan een lezing verzorgen over de onderwerpen:

  • Lilith en het terugbrengen van de balans tussen feminiene en masculiene kwaliteiten. In leiderschap, maatschappelijke transitie en de verhouding tussen mannen en vrouwen
  • Congruent Leiderschap in maatschappelijke verandering. De noodzaak van sturen vanuit de essentie en erkenning van álles dat er is.
  • Powerplay, een combinatie van energetisch werken en strategie. Een esoterische lezing over energetisch werk en hoe je dit strategisch inzet.
  • Spontaan. Gesprek met de zaal. Ze geeft haar visie op vragen uit de zaal. Maakt niet uit welk onderwerp.

Foto: Daniel Maissan

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Noor Bongers boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN