« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Internationaal presenteren

TEDX sprekerscoach

“Iedereen leert praten en spreken is een vak”, is een gevleugelde uitspraak van Nienke van Bezooijen. Nienke gaf enkele jaren les op de professional speakers academy in Londen en schreef  meerdere boeken over spreken in het openbaar. ‘The Speakers Success Solution’ (2015) presenteert haar eigen methode E.A.S.E. om het spreken eenvoudig naar een hoger plan te trekken. En het boek ‘Sprekend Leiderschap’ verscheen eind 2017. Hierin staan interviews met 20 leiders in Nederland over  ‘het nieuwe spreken’.

Boek Nienke vBezooijen Marcel Schonenberg 2

Nienke werkte al met meer dan honderd sprekers als TEDx coach wereldwijd en mag zich inmiddels specialist op dit vlak noemen. Dit sluit aan bij haar doel: ervoor zorgen dat mensen die een verschil kunnen maken in de wereld, hun boodschap krachtig neerzetten én dit goed presenteren.

 

 

Als spreekster en dagvoorzitter weet zij op interactieve wijze de energie tussen publiek en sprekers hoog te houden. Nienke werkt partij overstijgend als spindokter en zij ondersteunt leiders, bestuurders, diplomaten en het lectoraat, door het verschil te maken door het feminiene ‘inspireren’ en het masculiene ‘overtuigen’ achter zich te laten. Daarnaast is zij nauw betrokken bij The Global Institute For Extraordinary Women (GIFEW) waar zij o.a. online conferenties leidt en begeleid.

Onderwerpen waar Nienke deskundige in is, zijn:

  • Gebalanceerd vrouwelijk leiderschap
  • Internationaal spreken,
  • Corporate storytelling,
  • TEDx. 

Nienke spreekt op verzoek over mantelzorg en autisme als ervaringsdeskundige.

Luister naar het interview met Nienke voor een sprekers radio podcast internationaal over haar werk en hoe zij tegen spreken aankijkt.

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Nienke van Bezooijen boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN