« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

21e eeuw vaardigheden

Nieke Groot is een door de wol geverfde spreker, dagvoorzitter, trainer, consultant en ondernemer. Zij legt laagdrempelig contact met ondernemers en professionals uit alle lagen van de beroepsbevolking: van HBO student tot oude rot in het vak. Ze benadert zaken vanuit een positieve invalshoek en komt daarbij op verbluffend simpele wijze tot de kern. 

Publiek laat zich gemakkelijk meevoeren in de verhalen die Nieke enthousiast vertelt over alledaagse situaties die wellicht op het eerste gezicht helemaal niet zo spannend zijn, maar die – mits nader bekeken – enorm veel impact blijken te hebben. 

Duik samen met haar spelenderwijs de diepte in en krijg inzicht in het belang en het effect van eigentijdse ontwikkelingen op het dagelijks functioneren van professionals. Ze daagt je uit om kritisch te kijken naar situaties en maakt je bewust van het feit dat er werk aan de winkel is. 

Zij spreekt over 21e eeuw-vaardigheden, competenties die een professional nodig heeft om zich aan te kunnen passen aan de huidige en aanstaande veranderingen binnen de arbeidsmarkt.

Energiek, lekker interactief en actief met het publiek.  Storytelling, theatrale effecten en concrete oefeningen zorgen voor een beleving.

Nieke Groot treedt met plezier op als dagvoorzitter en kan een lezing verzorgen over:

  • Future Fit Professional met 21ste eeuw vaardigheden
  • Holbewoners op de werkvloer
  • De meetbare maatschappij
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Nieke Groot boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN