« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Externe voorzitter

Nathalie Vrancken is een dynamische en onconventionele voorzitter en dagvoorzitter. Zij weet de juiste toon te raken. Ze is scherp en to the point. Als bedrijfskundige en jarenlang zelfstandig werkend voor tal van organisaties, is ze thuis in diverse onderwerpen. 

Ze schroomt niet om bijeenkomsten op een andere manier vorm te geven. Interactie en beweging is belangrijk. Ze weet mensen op een positieve manier persoonlijk te raken. Dat schept een band, dat helpt besluitvorming. 

Nathalie treedt vooral op als voorzitter voor project startups, project followups, algemene ledenvergaderingen, participatieve bijeenkomsten, evaluatieve sessies met RvC’s/RvT’s, thema bijeenkomsten, projectbijeenkomsten en strategische hei-sessies.

Onlangs verscheen haar nieuwe boek De Nieuwe Voorzitter. De voorzitter verandert in functie en persoon. Dit omdat de vergadering verandert. Daartoe heeft de voorzitter andere vaardigheden nodig. En een andere mindset. Verbinden van mensen en het ontsluiten van kennis, is nu gevraagd. Dit boek geeft praktische handvatten met de vijf O’s voor succelvol voorzitten. 

Sinds 2019 is Nathalie vaste zakenpartner bij BNRzakendoen bij Thomas van Zijl.

Nathalie kan een lezing verzorgen over o.a.:

  • De Nieuwe Voorzitter
  • Samenwerken in en tussen bedrijven
  • Ontregelen
  • Verandermanagement

Bekijk ook het filmpje over de nieuwe voorzitter:

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Nathalie Vrancken boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN