« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Gespreksleider en spreker

Nathalie Vrancken is een dynamische en onconventionele dagvoorzitter, gespreksleider en spreker in allerlei samenwerkingsverbanden.

Nathalie als dagvoorzitter en gespreksleider

Nathalie is een dynamische en onconventionele dagvoorzitter en gespreksleider. Zij weet de juiste toon te raken. Ze is scherp en to the point. Als bedrijfskundige en jarenlang zelfstandig werkend voor tal van organisaties, is ze thuis in diverse onderwerpen. 

Ze schroomt niet om bijeenkomsten op een andere manier vorm te geven. Interactie en beweging is belangrijk. Ze weet mensen op een positieve manier persoonlijk te raken. Dat schept een band, dat helpt de besluitvorming en activeert mensen. 

Nathalie treedt vooral op als gespreksleider in informatie en participatieve bijeenkomsten,  thema bijeenkomsten, algemene ledenvergaderingen en evaluatieve sessies. Sinds 2019 is Nathalie vaste zakenpartner bij BNR zakendoen bij Thomas van Zijl.

Nathalie als spreker

Zij is spreker over ‘the next level in samenwerking’ en ‘positieve samenwerking’ vooral tussen (publiek-private) partijen. Het gedoe wat uit samenwerking kan voortkomen  en het oplossingspotentieel ligt. Zij doet dit vooral voor diverse overheidsinstanties, bouw- en infra gerelateerde ondernemingen en zorgorganisaties. 

Lees hier haar InBeeld-verhaal over onzichtbare aspecten in moeizame en ook fantastische samenwerking.

Nathalie kan een lezing verzorgen over:

  • The next level in Samenwerking
  • Positieve Samenwerking
  • Verandermanagement

Boek

Onlangs verscheen haar nieuwe boek De Nieuwe Voorzitter. De voorzitter verandert in functie en persoon. Dit omdat de vergadering verandert. Daartoe heeft de voorzitter andere vaardigheden nodig. En een andere mindset. Verbinden van mensen en het ontsluiten van kennis, is nu gevraagd. Dit boek geeft praktische handvatten met de vijf O’s voor succelvol voorzitten. Bekijk ook het filmpje over de nieuwe voorzitter:

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Nathalie Vrancken boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN