« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Doorbraakdenken

Menselijk potentieel benutten

Nathalie Hazenberg heeft twintig jaar werkervaring in verandermanagement en human resources in de financiële sector en heeft een coaching- en adviesbureau voor team- en organisatie ontwikkeling. Zij studeerde bedrijfskundige economie en arbeidsstudies in Amsterdam.

Nathalie is doorbraakdenker en gelooft in nieuwe manieren van werken en organiseren voor een betere toekomst. Zij heeft in de praktijk de BREAK-aanpak voor doorbraak denken ontwikkeld en op vele manieren toegepast. De aanpak is voor mensen die met hart en ziel werken in organisaties, maar aanlopen tegen belemmeringen. Mensen die voelen dat het anders moet, maar niet weten waar te beginnen. Nathalie helpt bij het vinden van een doorbraak om het volledig menselijk potentieel weer te benutten.

Nathalie Hazenberg heeft met haar enthousiasme en praktische aanpak met veel praktijkvoorbeelden een zeer empowerende impact op mensen om hun persoonlijk leiderschap meer de ruimte te gaan geven, in actie te komen vanuit waar zij in geloven. Ze kan goed verbinding leggen met de context van de aanwezigen door de manier waarop ze verbinding legt met het publiek. Daarbij zet ze mensen aan tot beweging.

Nathalie Hazenberg kan een lezing verzorgen over o.a.:

  • Doorbraakdenken volgens de BREAK aanpak (haar boek)
  • Transitie naar zelforganisatie
  • Experimenteren binnen het HR domein
  • De toekomst van Medezeggenschap
  • Sociale innovatie
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Nathalie Hazenberg boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN