« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Holistisch opvoeden

Van emotionele pijn naar genieten met holistisch opvoeden

Natasja Schipper heeft een unieke benadering in het begeleiden van ouders. Aan de ene kant bekijkt ze de ontwikkeling van ouders – van emotionele pijn naar genieten - vanuit haar wetenschappelijke, analytische kant en aan de andere kant vanuit haar hoog gevoeligheid. Op deze manier worden emotionele, mentale, fysieke en spirituele lichamen verenigd. Ze zei haar baan als energetisch therapeut vaarwel nadat ze in 2019 met haar man en twee pubers naar Californië vertrok. In Californië heeft ze zich verder ontwikkeld als Holistisch Opvoedexpert.

Eenmaal terug is haar aanpak Holistisch Opvoeden tot wasdom gekomen. Ze is als expert verder gegaan met het schrijven van een boek, het geven van trainingen en het ontwikkelen van een eTraining. Ze bundelt haar krachten als gezinsbegeleider, familietherapeut en behandel coördinator.

Terugkijkend op de periode voor Californië kwam ze erachter dat ze het contact met haar eigen kracht – haar zachte, krachtige energie, haar voelen en haar innerlijke rust – verbroken had. Elke dag had ze gedaan wat anderen wilden: werken, trouwen en kinderen krijgen. Toen ze – na haar studie (Forensische) Orthopedagoog aan de UvA - in de jeugdzorg kwam te werken, kon ze niet meer. Al haar emoties werden aangeraakt en ze had geen idee wat ze ermee moest. Het was alsof haar gekwetste delen van haar lijf aan het stuur zaten. Haar eigen energie gebruiken om anderen gelukkig te maken, was op.
Ze is de energetische opleiding Intuïtieve Ontwikkeling bij Mens & Intuïtie gaan studeren totdat ze uiteindelijk haar energie bij zich kon houden, kon opschonen en mooi maken - in verbinding met zichzelf en het universum. Ze heeft haar daadkracht en enthousiasme terug en voelt zich weer vrij in haar denken en daardoor ook in haar acties. Vanuit die kracht inspireert ze nu ouders hetzelfde te doen.

Natasja Schipper kan een lezing verzorgen over:

  • Holistisch Ouderschap (o.a. mindfulness)
  • Intuïtieve ontwikkeling; omgaan met emotionele pijn.
  • Hoe ontstaan emoties, hoe voelen ze in je lijf en waarom is dat belangrijk?
  • De wet van de aantrekking
  • Effectief communiceren; wie zitten er bij jou aan het stuur?
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Natasja Schipper-Hempenius boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN