« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Leiderschap & diversiteit

Verbinden met maatschappelijke initiatieven

Nasima el Bachiri is met vier ondernemingen een echte rasondernemer en in 2019 uitgeroepen tot Flevolandse Zakenvrouw van het jaar. Haar belangrijkste onderneming is echter haar gezin. Met haar man en vijf kinderen is dat een hele andere onderneming waar zij als vrouw en moeder de spin in het web is. De combinatie van werk en privé gaat haar goed af en weet ze goed te scheiden.

Als klein meisje ziet Nasima dat haar vader, die als immigrant naar Nederland is gekomen, keihard werkt maar weinig waardering krijgt. Ze besluit later zelf een bedrijf te beginnen en dat anders te doen. Ze richt 21 jaar geleden haar eerste onderneming op; een schoonmaakbedrijf die nu landelijk veel grote klanten heeft en meer dan 100 werknemers. Met haar bedrijf richt ze zich voornamelijk op mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en 50-plussers om hen een eerlijke kans op de arbeidsmarkt te bieden.

Verbinden staat in al haar ondernemingen centraal. Ze heeft een grote interesse in maatschappelijke initiatieven en haar deur staat altijd open om (jonge) ondernemers te inspireren, te motiveren en te begeleiden in hun loopbaan.

Nasima el Bachiri kan een lezing verzorgen over deze onderwerpen:

  • Ondernemerschap
  • Vrouwelijk leiderschap
  • Ondernemen als moeder
  • Diversiteit en inclusie

In 2021 is ze genomineerd als finalist voor de Global People Awards 2021 in de categorie ’Entrepreneur’:

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Nasima el Bachiri boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN