« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Dagvoorzitter, gespreksleider samenleving

Naomi Antonius is een ervaren moderator en presentator met een achtergrond in (muziek)theater en effectieve communicatie. Ze werkt zowel op het podium als voor de camera en wordt vaak ingeschakeld voor onderwerpen die mens en samenleving samenbrengen. Met haar ervaring als senior trainer en mediator voor de overheid, de zorgsector en maatschappelijke instellingen blinkt zij uit in het betrekken van publiek over soms ‘kwetsbare’ onderwerpen.

Als bi-culturele queervrouw heeft ze een uniek inzicht in haar gemeenschappen, waar ze al meer dan 26 jaar mee samenwerkt. Ze biedt sprekers en gasten een veilig platform om zichzelf te presenteren en integreert waar nodig humor en luchthartigheid naadloos. Ze draagt actief bij aan het vormgeven van de dag en biedt waardevolle suggesties om het evenement te verbeteren. Met een talent voor improvisatie, verbinden en timemanagement is ze toegewijd aan het dienen van het evenement, zowel op het podium als achter de schermen, met een oprechte passie voor het vak en oog voor de mens.

Vanaf de voorbereidingen tot de dag zelf is Antonius een betrokken en inspirerend persoon. Ze denkt mee over het programma, de sprekers en de inhoud. Op de dag zelf werkt ze professioneel, en door haar sympathieke verschijning ook heel toegankelijk en geruststellend voor andere sprekers en collega’s. Aan een paar woorden instructie heb je bij haar genoeg. Ze voelt haar publiek altijd goed aan. Streng waar nodig maar altijd empathisch. Samengevat: geïnteresseerd, kundig, maakt verbinding, serieus en met humor, timemanagement, bewaart rust, veelzijdig en integer.

Naomi Antonius is dus te boeken als dagvoorzitterschap. Bekijk hier haar werk als moderator en gespreksleider:


« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Naomi Antonius boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN