• ‘We blikken met trots terug op ons succesvol medisch congres over de samenwerking met specialisten. De trendlezing én het dagvoorzitterschap van Nanon viel heel goed’.
    Milena Babovic - directeur NAPA (Nederlandse Associatie Physicia Assistant)
  • 'We kijken terug op een levendige, interessante en inspirerende lezing van Nanon Soeters over trends voor ons netwerk van communicatieprofessionals'
    Marit van Mil - NVPR

« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Trendwatcher

De toekomst in beeld

Nanon Soeters doet als trendwatcher voortdurend trendonderzoek op verschillende gebieden en geeft de uitkomsten daarvan weer in inspirerende trendpresentaties. Uitgangspunt zijn de veranderende consumentenwaarden. Wat willen consumenten morgen en overmorgen? En welke producten, diensten, beleid of strategie moeten er dus ontwikkeld worden? Waar liggen kansen voor een bedrijfstak? Wat zijn vernieuwingen die als inspirerende voorbeelden kunnen dienen voor nieuwe producten, diensten en positioneringen?

 

Nanon werkt bij ROZENBROOD prognose & strategie en is inzetbaar voor algemene brede trendpresentatie zowel als branchespecifieke presentaties met houvast voor nieuwe richtingen. Juist omdat zij breed trendonderzoek doet, komt ze met inspirerende voorbeelden verkregen uit internationaal cross referencing van vakgebieden en ontwikkelingen daarin.

De trendpresentaties zijn een feestje voor de ogen, of ze nu worden ingezet als gedegen keynote, als inspirerende kick-off of afsluiter: het publiek wordt door middel van de sterke beelden uit de presentatie geprikkeld om zelf na te denken over de toekomst in het licht van de aangehaalde ontwikkelingen.

Nanon kan trendlezingen verzorgen over onder andere digitalisering, food, communicatie, zorg, feminisering, tradities, vitaliteit, de toekomst van werk en werkplekken, cultuurbeleid, trendtheorie en de wereld in 2030.

Lees het InBeeld verhaal van Nanon over de wereld na corona.

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Nanon Soeters boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN