« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Antropologische inzichten

Omgaan met cultuurverschillen

Myrna Derksen vertelt verhalen. Het begon op jonge leeftijd met stukjes tussen de schuifdeuren en het schrijven en voordragen van gedichten en speeches voor rouw- en trouwpartijen van familieleden.
Nadat zij op haar 21ste voor het eerst een aantal maanden in Afrika had gewerkt ging zij terug in Nederland trainingen geven over werken in het buitenland en omgaan met cultuurverschillen. Met uitstapjes naar het amateurtoneel en improvisatietheater, komt zij telkens terug bij dagvoorzitterschap en training. Voor een kleine stichting faciliteerde ze meerdaagse (train de trainer)trainingen in verschillende Afrikaanse landen voor community- en jongerenwerkers over volwassen worden en seksuele en reproductieve gezondheid. Bij volwassen worden hoort ook de vraag: wie ben ik en wie is de ander?
Op dat spoor ging Myrna Derksen door in haar huidige werk bij een grote overheidsorganisatie waar zij workshops geeft en gesprekken faciliteert over diversiteit en inclusie en over hoe teams komen tot goede gesprekken, betere conflicten en de beste besluiten.

Ze heeft ruime ervaring in het werken met, spreken voor en leiden van groepen, altijd met één doel: een goed verhaal vertellen.

Myrna Derksen treedt ook op als dagvoorzitter en kan een lezing verzorgen over:

  • Deep Democracy/antropologische inzichten toegepast op mensen en culturen in bedrijven/organisaties
  • Diversiteit en inclusie
  • Samenwerken

Bekijk hier een presentatie van Myrna.

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Myrna Derksen boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN