« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Kinderentertainment

Kunstzinnige vorming bij kinderen/tieners

Myléne Nijssen is een gepassioneerde onderneemster, actrice en presentatrice. Haar missie is om zoveel mogelijk mensen te inspireren om hun dromen te volgen op het gebied van theater, dans, muziek en ondernemerschap.
In 2010 is Myléne afgestudeerd aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten. In 2009 begon zij al op de leeftijd van 22 jaar met de organisatie van theateractiviteiten voor kinderen en tieners, waaronder de MyDreams KunstKampen.

Ze is gespecialiseerd in het werken met kinderen tussen de 5 en 18 jaar oud en is een expert in kinderentertainment. Ze kan vertellen over de huidige trends onder kinderen m.b.t. theater, dans en muziek. Denk hierbij ook aan de social media kanalen TikTok en YouTube.
Als actrice voor commerciële producties en als onderneemster werd Myléne al snel gevraagd als spreekster voor bedrijfsvideo’s en evenementen.

Als vrouwelijke ondernemer zet Myléne zich graag in om meer vrouwen te laten ondernemen. Zij vind het belangrijk andere vrouwen te inspireren. Ze kan spreken over de kansen en valkuilen van het vrouwelijk ondernemerschap.

Als spreekster is Myléne inzetbaar op het gebied van:

  • Kinderentertainment
  • Kunstzinnige vorming bij kinderen/tieners
  • Kunst- en Cultuur ondernemerschap
  • Vrouwelijk ondernemerschap

Ook presenteert ze als entertainer evenementen. Ze zorgt voor interactie met het publiek, heeft goed overzicht over het programma, kan improviseren wanneer dit nodig is en is een professionele blikvanger.
Als presentatrice heeft Myléne zich naast de praktijk ook theoretisch verder ontwikkelt door het volgen van de opleiding tot Presentator aan de Boszhard Academie (NLQF 6-niveau).

Profielfoto: Timewall Fotografie 

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Mylene Nijssen boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN