« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Presentator & kinderentertainment

Myléne Nijssen is een gepassioneerde onderneemster, actrice en presentatrice. Dit doet ze niet alleen vanuit haar ervaring met haar bedrijf maar ook vanuit haar werk als RadioDJ. Myléne presenteert wekelijks live haar eigen radioshow op de lokale omroep. Wekelijks presenteert deze creatieve geest ook een nieuwe aflevering van het zelf gecreëerde ’Datingshows de Podcast’.
In 2010 is Myléne afgestudeerd aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten. In 2009 begon zij al op de leeftijd van 22 jaar met de organisatie van theateractiviteiten voor kinderen en tieners, waaronder de MyDreams KunstKampen.

Ze is gespecialiseerd in het werken met kinderen tussen de 5 en 18 jaar oud en is een expert in kinderentertainment. Ze kan vertellen over de huidige trends onder kinderen m.b.t. theater, dans en muziek. Denk hierbij ook aan de social media kanalen TikTok en YouTube.
Als actrice voor commerciële producties en als onderneemster werd Myléne al snel gevraagd als spreekster voor bedrijfsvideo’s en evenementen.

Als vrouwelijke ondernemer zet Myléne zich graag in om meer vrouwen te laten ondernemen. Zij vindt het belangrijk andere vrouwen te inspireren. Ze kan spreken over de kansen en valkuilen van het vrouwelijk ondernemerschap.

Als spreekster is Myléne inzetbaar op het gebied van:

  • Kinderentertainment
  • Kunstzinnige vorming bij kinderen/tieners
  • Podcast en radio maken
  • Vrouwelijk ondernemerschap

Ook presenteert ze als entertainer evenementen. Ze zorgt voor interactie met het publiek, heeft goed overzicht over het programma, kan improviseren wanneer dit nodig is en is een professionele blikvanger.
Als presentatrice heeft Myléne zich naast de praktijk ook theoretisch verder ontwikkelt door het volgen van de opleiding tot Presentator aan de Boszhard Academie (NLQF 6-niveau).

Profielfoto: Roeltje van de Sande Bakhuijzen

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Mylene Nijssen boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN