« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Bewustzijn in zaken

Toegepaste spiritualiteit

Monique van Dam richt zich op de integratie van business en bewustzijn. Dat doet zij door de taalbarrières te verkleinen en door de voordelen te laten zien van bewust authentiek ondernemen. Met zuivere intenties en meer speelsheid, op een authentieke manier zakendoen. Op persoonlijk niveau heeft Monique ervaring met het bewust werken met energie. Daarbij heeft ze ondervonden dat dit kan leiden tot betere bedrijfsresultaten, persoonlijke groei en meer plezier. Dat wil ze graag delen met en in het bedrijfsleven.

Monique startte in 2000 met het aanbieden van bewustwordingsprogramma’s voor bedrijven en professioneel marketingadvies voor spirituele ondernemers. Daarnaast organiseerde ze evenementen voor een aantal internationale spirituele sprekers. Na ruim tien jaar focus op en ervaring met online content management en online zichtbaarheid, wil Monique opnieuw een brug slaan tussen spiritualiteit en het bedrijfsleven.

Vertalen is een centraal thema in het werk van Monique. Door haar achtergrond en gevoeligheid als HSP’er is ze altijd goed in staat geweest om de wensen van klanten aan te voelen en te vertalen in concrete teksten en oplossingen. Daarbij was ze ook vaak een vertalende schakel tussen de marketingwensen van de klant en de technische taal van websitebouwers. Haar online kennis deelt ze nog steeds graag door deze op een begrijpelijke manier te vertalen naar praktische workshops.

Monique heeft jarenlang het beste van talloze spirituele programma’s ontdekt, nuttige elementen van elk vertaald in haar eigen visie van wat ze noemt haar "toegepaste spiritualiteit": de noodzaak en vreugde van authenticiteit, van "Speaking your Truth", ook in business!

 Monique van Dam kan een lezing verzorgen over o.a.:

  • SEO
  • LinkedIn
  • Online zichtbaarheid
  • Online authenticiteit
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Monique van Dam boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN