« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Organisatieontwikkeling

Organisatieontwikkeling door mensontwikkeling

Monique A. ten Hagen is IT-er en organisatiekundige en die combinatie is extra interessant. Ze kan vanuit de inhoud een relatie leggen tussen technologische ontwikkelingen en de ontwikkeling van mensen en organisaties. Monique is oprichter van een bureau voor organisatieontwikkeling dat opereert op het snijvlak van HRM en IT. Ze is ervan overtuigd dat de combinatie van de juiste mensen, toereikende middelen en toegankelijke informatie, het succes van organisaties bepaald. Haar motto is: ’laat mensen doen waar ze goed in zijn’.

Monique: "Als mensen kunnen doen waar ze goed in zijn, gaat betrokkenheid over in bevlogenheid en verandert functioneren in excelleren". Ze is auteur van het boek Strategische personeelsplanning in 6 stappen. Van human resources naar human capital (2016). Het boek behandelt strategische personeelsplanning volgens een zes stappen model: de human capital roadmap. Ze kan hierover vanuit verschillende perspectieven vertellen. De kern is organisatieontwikkeling door mensontwikkeling.

Ze is momenteel bezig met haar volgende boek met als onderwerp, de invloed van de technologische ontwikkelingen (zoals robots) op de arbeidsomgeving. Kortom: hoe ziet samenwerken met robots eruit?

Monique kan een lezing of workshop verzorgen over o.a.:

  • Strategische personeelsplanning: van Human Resources naar Human Capital
  • Organisatieontwikkeling: klaar voor de toekomst
  • Talentmanagement: Van ’war for talent’, naar ’war with talent’
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Monique ten Hagen boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN