« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Energieke gespreksleider

Met een natuurlijke nieuwsgierigheid

Monique Ooms is van huis uit communicatieadviseur. Van daaruit heeft zij zich gespecialiseerd tot gespreksleider, debatleider, dagvoorzitter, interviewer, presentator en tekstschrijver. Sinds 1997 werkt ze voor opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren, van overheid tot bedrijfsleven. Zo vergaarde ze een brede kennis over een groot aantal onderwerpen. Ze heeft een natuurlijke nieuwsgierigheid, kan zich goed inleven en snel schakelen en stelt precies de vragen die nodig zijn om tot de kern door te dringen. Met haar energie en gevatheid neemt ze je mee in een plezierige flow waarin alles kan ontstaan.

Als dagvoorzitter/gespreksleider/presentator/moderator biedt Monique de opdrachtgever comfort in de vorm van deskundigheid, professionaliteit en een ontspannen, informele benadering. Haar pay-off is: zet de juiste toon. De ‘juiste’ toon is de toon die past bij de organisatie, het doel van de bijeenkomst en de doelgroep. Daarbij ziet ze zichzelf vooral als een instrument om de bijeenkomst mede te laten slagen. 

Bekijk deze impressie:

« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Monique Ooms boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN