« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Mentale beheersing

Doorbreken van een blokkade in het communiceren

Monique Wildschut is zesvoudig wereldkampioen marathonzwemmen en oprichtster van Luister je vrij! Zij helpt mensen met het doorbreken van een blokkade in het communiceren.

In de zomer van 2015 richtte Monique Mental Mastery for Medals op waarbij ze haar expertises als topsportster en consultant combineert. Ze helpt topsporters met optimale mentale beheersing zodat ze hun ultieme doel kunnen bereiken. De afgelopen 25 jaar heeft Monique veel ervaring opgedaan in het reilen en zeilen van een eigen onderneming en ziet veel overeenkomsten met haar carrière in de topsport.

Het aangaan van uitdagingen en grenzen verleggen zit Monique in het bloed. De cirkel is rond: van topsport naar logopedist naar consultant luistertherapie naar specialisatie Mental Mastery naar topsport. Ze is auteur van het boek Ontberingen van een marathonzwemster (2015) waarin vooral de mentale vorming wordt beschreven.

Monique heeft een unieke kijk als wereldkampioen marathonzwemmen èn praktijkhouder op wat er nodig is om aan de top te komen en te blijven. Deze eigenschappen zijn nodig in het zakenleven en er is duidelijk een link te leggen naar motivatie op verschillende terreinen. Ze inspireert mensen die bezig zijn een topprestatie te leveren, op sportief en zakelijk gebied.

Ze heeft veel beeldmateriaal en voorbeelden uit haar eigen carrière. Marathonzwemmen is vrij onbekend en kan daardoor verfrissend zijn en belangstelling opwekken. Een vrouw met een motivational speech welke ook ‘stoer’ is.

Lees haar InBeeld-verhaal over bij jezelf blijven zodat je andere mensen kan helpen.

Monique spreekt over:

  • Vrouwen in de topsport
  • Van topsport naar toponderneming
  • De invloed van luisteren op de psyche
  • Mindset voor wereldklasse
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Monique Blok-Wildschut boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN