« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Financiële rust

Monica Helbig weet uit eigen ervaring hoe geld je leven kan beheersen. Ze groeide op met weinig, maar werkte zichzelf op in de bankenwereld. Om erachter te komen dat ze geld een te belangrijke rol in haar leven had gegeven. Na haar burn-out kwam ze erachter dat ze een gouden kooi voor zichzelf had gecreëerd. Ze besloot haar leven om te gooien, spaarde € 10.000,- in een jaar tijd en begon haar eigen bedrijf waarin ze mensen hielp met hun financiën. 

Maar ook als ondernemer liep ze weer vast op het geld. Ze werkte hard maar zag dat niet terug op haar bankrekening. Ze was oververmoeid en platzak. Ook nu kon ze dit weer om gooien. Nu heeft ze een financieel succesvol bedrijf en leert ze andere ondernemers hoe ze dit ook kunnen bereiken. Ze heeft hiervoor haar eigen methode ontwikkeld, de MILJOEN-methode.

Monica is auteur van het boek Experttips voor Financieel Succesvol Ondernemen. Tevens is ze de vaste financieel expert bij RTV Noord en expert op het gebied van online trainingen over geld.

Monica kan een lezing verzorgen over de onderwerpen: 

  • Financieel Succesvol Ondernemen
  • Werknemers financieel gezond
  • Zo creëer je financiële rust
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Monica Helbig boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN