• De lezing van Mischa Selis over het onderwerp sociale druk/social media was erg geslaagd. Het was een interactieve lezing waarin Mischa haar kennis deelde omtrent het onderwerp sociale druk en sociale media. Ze straalde uit dat ze het leuk vond en had het onderwerp goed voorbereid. Het was een interessante lezing voor onze deelnemers (studenten van de opleiding social work).
    Lars Meppelink - S.V. Maslow, Hanzehogeschool Groningen

« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Collectief welzijn

Het vrouwenbrein herwaarderen

Mischa Anna Selis is psychiater, mindfulness trainer en directeur van de Oh My Mood Foundation en werkt samen aan geestelijke gezondheid en collectief welzijn, met bijzondere aandacht voor het vrouwenbrein, hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid.

Na het cum laude behalen van haar VWO-, doctoraal- en artsexamen rondde zij haar opleiding tot psychiater in 2008 af bij prof. dr. Jim van Os in Maastricht. Haar opleiding tot mindfulness trainer volgde zij bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam.

Zij werkte als arts in Zambia en Malawi en als consultant voor de Gerson Lehrman Group in Londen. Zij was ambassadeur van de Universiteit van Maastricht en chair van de International Conference on Yogatherapy in Healthcare.

Zij is een invloedrijke medisch specialist op social media.

Mischa is een inspirerende geestverwant, een innovatief en systemisch denkende interdisciplinaire professional. Ze is 1 van de weinige mensen die ik ken die én zeer visionair én zeer verbindend is. Zij weet als geen ander verbinding te maken met mensen vanuit de ‘gehele mens’ (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) en van daaruit waardevolle partnerships te bouwen, te onderhouden en te zorgen voor impact op mensen, organisaties en de maatschappij. - Bert-Jan

Mischa verscheen in de podcast Brain Balance, waar zij sprak over stress. Wat kan je doen om stress te verminderen en hoe voorkom je stress?

Zij spreekt over de volgende onderwerpen:

  • Geestelijke gezondheid
  • Trauma
  • Weerbaarheid
  • Welzijn
  • Leefstijl
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Mischa Selis boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN