« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Wonen

Verbinden van maatschappelijke ontwikkelingen en grotere trends

Mirthe Biemans is volkshuisvester en expert op het gebied van wonen, woningnood, steden en wijken. Zij werkt voor woningcorporaties en overheden op deze thema’s en weet uit de praktijk te duiden wat er mis en goed gaat en welke oplossingen en inspirerende voorbeelden er voor handen zijn. 

Met haar kennis en ervaring vanuit haar vroegere werk in de informele zorg kent ze ook sociale problemen goed. Daar had ze te maken met thema’s als schulden, jeugd, detentie en eenzaamheid. 

Mirthe heeft ruime ervaring als spreker en weet als jonge vrouw in een panel schwung te geven aan het gesprek. Ze kan maatschappelijke ontwikkelingen verbinden met praktijksituaties en praktijkvoorbeelden relateren aan grotere trends. Met kennis van zowel de grote trends als wat er achter de voordeur speelt gecombineerd met kennis van het politieke toneel, maakt ze onderwerpen relevant en beeldend voor een breed publiek van bestuurder tot Jan om de hoek. 

Mirthe kan een lezing verzorgen over: 

  • Wonen en woningnood
  • Problematiek in achterstandswijken
  • Stedelijke ontwikkeling
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Mirthe Biemans boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN