« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Sustainability

Mirjam van Laarhoven is een enthousiaste, gedreven millennial met een brede interesse en een groot hart voor duurzaamheid. Naast de rol van duurzaamheidsmanager is het haar missie anderen te inspireren beter met het klimaat om te gaan, gebruik makend van de Sustainable Development Goals. Daarnaast spreekt ze ook over hoe bedrijven millennials en vrouwen in de techniek kunnen aantrekken en behouden waarbij ze voorbeelden uit haar eigen ervaring en omgeving aanhaalt. 

Zij krijgt energie van het inspireren van mensen en van samenwerken. Na haar masterstudies werktuigbouwkunde en de lerarenopleiding aan de TU/e heeft ze ervaring opgedaan in product- en serviceontwikkeling bij Philips. Daarnaast heeft ze enkele jaren deeltijd voor de klas gestaan bij Fontys University. Langzaam maar zeker is ze steeds vaker gaan spreken en workshops gaan begeleiden. 

Mirjam is naast spreker ook een jonge, enthousiaste dagvoorzitter die de energie in de zaal hoog weet te houden. Ze denkt mee over de invulling van de dag. Ze zorgt ervoor dat het publiek met nieuwe ideeën en een frisse blik een dag(deel) doorlopen en naar huis gaan met: dat was écht leuk vandaag!  

Mirjam kan een lezing verzorgen over o.a.:

  • Circulaire economie (business models of product design)
  • Design thinking
  • Millennials
  • Vrouwen in techniek
  • Sustainable Development Goals
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Mirjam van Laarhoven boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN