« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Vernieuwend leiderschap

Bijdragen aan duurzaam organisatiesucces

Als ervaren deskundige in organisatie- en leiderschapsontwikkeling helpt Mirjam Boxen  leiders ‘future ready’ skills te versterken: die manieren van denken en doen die hen effectief laten omgaan met complexe uitdagingen en die bijdragen aan duurzaam organisatiesucces. Mirjam richt zich daarbij op wat écht werkt. Dat betekent: niet op de nieuwe organisatiewaarden aan de muur of een strategische longread. Wat dan wel? Op acht bewezen manieren van denken en doen, afkomstig uit haar brede veldonderzoek naar vernieuwend leiderschap.

Naast dit onderzoek, put Mirjam Boxen uit een solide achtergrond in verandermanagement, systeemwerk en ruim twintig jaar ervaring in het begeleiden van leiders en hun teams in verandering. Ze helpt te begrijpen welk gedrag écht bijdraagt aan vernieuwing, daagt je uit  buiten de gangbare oplossingen te denken, laat je ervaren wat anders denken en doen oplevert, het aangaan van geïnspireerde verbindingen met andere aanwezigen en hands-on tools meenemen die aanwezigen gelijk kunnen toepassen in hun werkpraktijk.

In 2022 publiceerde ze Routes naar vernieuwend leiderschap. In haar boek beschrijft ze acht onderscheidende vaardigheden voor vernieuwend leiderschap die zich écht bewezen hebben. Daarnaast biedt Routes naar vernieuwend leiderschap volop pragmatische tips, praktijkvoorbeelden en oefeningen waarmee je direct aan de slag kunt. 

Mirjam is pragmatisch, nieuwsgierig, professioneel en mens- en doelgericht. Ze werkt en spreekt zowel Nederlands- als Engelstalig.

Mirjam Boxen kan een lezing verzorgen over:

  • De acht routes van vernieuwend leiderschap (eigen onderzoek)
  • Belang van strategie vertalen naar dagelijks gedrag
  • Vernieuwen: samen met je organisatie i.p.v. ‘uitrollen vanaf de top’, hoe doe je dat?
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Mirjam Boxen boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN