« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Gedragsverandering

Mireille Verhoef neemt je mee in haar inspirerende model om in zeven simpele stappen op weg te gaan naar de betere versie van jezelf. Je bent immers al goed! Mireille heeft jarenlange ervaring als gepassioneerd trainer in communicatie en samenwerken en heeft daarmee haar eigen model ’Anders Denken Anders Doen’ ontwikkeld. Haar doel is mensen te inspireren om moeiteloos succesvol en vooral simpelweg gelukkig te zijn.

Mireille zorgt voor een een inspirerende ontmoeting en zet mensen aan het denken over hun eigen verhalen die ze zich hebben wijsgemaakt.

Mireille heeft haar managementervaring opgedaan bij American Express en dat is nog steeds een belangrijke basis voor haar dagelijkse werkzaamheden. Zij kent de klappen van de zweep van het werken in een professionele organisatie en hoe dit een continue aanpassing vraagt van het gedrag en dus ons denken. Zoals Darwin dat destijds al zei: “Diegene die het meest flexibel is, zal het overleven”.

Van huis uit heeft ze onder andere de volgende boodschappen meegekregen: hard werken, niet zeuren, doorgaan, winnen en presteren. Dit in combinatie met verstandig zijn, lief zijn en goed voor een ander zorgen. Later bleek dit een onhandige cocktail te zijn voor de burn-out die haar leven veranderde. Mireille vertelt hier graag over, alleen al om het te kunnen voorkomen bij anderen.

Ze is in 2006 gestart met haar trainingsbedrijf met als motto ’leren door experimenteren’. Sindsdien werkt ze met grote passie als trainer in communicatie en samenwerken, zowel in open trainingen als incompany. In 2008 werd ze internationaal gecertificeerd NLP-trainer en heeft ze zich onder andere gespecialiseerd in het systemisch werken, de familieopstellingen en teamontwikkeling.

In 2017 kwam haar boek Op weg naar de betere versie van jezelf uit, wat inmiddels als lesmateriaal gebruikt wordt bij diverse NLP-opleidingen. In dit luisterboek presenteert ze haar unieke model van de WEG, waarmee je in zeven simpele stappen weer terugkomt op weg naar jouw doel(stemming). Ze legt daarin uit wat het belang is van doelen stellen, hoe motivatie werkt en waarom mensen soms ongewild van het padje af raken.

Mireille kan de zaal zo meenemen in haar verhaal, dat het soms pijnlijk stil wordt. Stil van herkenning. Wanneer zij vertelt over teamvergif merk je dat mensen dit gedrag zo goed herkennen. Ze geeft graag haar visie en antwoorden op de vraag hoe je weer terug op het pad komt. Mireille is fervent voorstandster van simpelweg gelukkig zijn en heeft haar gelukslessen geïntegreerd in de zeven stappen van ’Anders Denken Anders Doen’. De basis van gedragsverandering!

Als spreker gelooft ze in kwetsbaarheid als kracht, waardoor ze open en transparant is over haar eigen geleerde lessen. We leren immers door het delen van verhalen en onthouden ook verhalen beter dan feiten. Dus wanneer luisteraars geraakt willen worden, aan het denken gezet willen worden en geïnspireerd willen worden, dan is Mireille de juiste persoon

Mireille kan een lezing verzorgen over de onderwerpen: 

  • Communicatie & Misverstanden
  • Gedragsverandering
  • Anders Denken Anders Doen
  • Vergif in samenwerken en samenleven; gebrek aan assertiviteit
  • Gelukslessen
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Mireille Verhoef boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN