« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Eenzaamheid en groeimanagement

Miranda Roijakkers laat mensen en organisaties groeien vanuit authenticiteit. Zij brengt mensen met zichzelf en elkaar in verbinding. Haar missie is eenzaamheid voorkomen en doorbreken wat ze vanuit haar eigen ervaring naar buiten brengt. Ze geeft op een eigen unieke wijze beeld en vorm aan dit onderwerp. Hiermee maakt ze het taboe rondom eenzaamheid bespreekbaar en transparant. Zij brengt hierbij vooral de eenzaamheid onder jongeren aan de orde. Hierdoor ontstaat meer verbinding en daardoor kan meer vrijheid en geluk worden ervaren. 

Miranda haar visie over gelijkwaardigheid en werkwijze met de Cirkel van Groei is van grote waarde. Hiermee wordt de kloof tussen mensen in de maatschappij gedicht. De kloof tussen mannen en vrouwen maar zeker ook in de hiërarchische lijn in organisaties. Normen, waarden en respect worden hierdoor beter bespreekbaar waardoor de mentaliteit en onderlinge verhoudingen verbeteren.
Ze zet met haar enthousiasme en overtuigingskracht mensen in beweging om te willen groeien. Ze buigt de weerstand om naar een wens om te gaan verbinden met zichzelf of elkaar.

In haar werk heeft Miranda ervaring in de gezondheidszorg en het bedrijfsleven. In de gezondheidszorg heeft zij in een verpleeghuis aan het bed gestaan en leiding gegeven. In het bedrijfsleven heeft ze in alle lagen van organisaties van de gezondheidszorg en in winkelketens met directies en inkoop van organisaties aan tafel gezeten. Daarna is ze haar persoonlijke ontwikkeling gaan vormgeven en dat heeft ze aangevuld met haar ondernemerskwaliteiten. In het dagelijks leven richt Miranda haar leven in door van de natuur te genieten. Ze laat zich inspireren door de vrijheid die ze heeft in haar leven en de natuur zodat ze daar andere mensen en organisaties mee kan helpen.

Haar empathische en analytische vermogen, samen met haar ervaringsdeskundigheid over het onderwerp eenzaamheid, zijn van toegevoegde waarde omdat ze hiermee mensen kan boeien en kan overtuigen wat belangrijk is in dit onderwerp. Als spreker is ze authentiek en oprecht. Ze heeft het lef om zich kwetsbaar op te stellen, maar is daarentegen uitgesproken op de momenten dat het mogelijk en/of nodig is. 

Miranda kan een lezing verzorgen over o.a.:

  • Eenzaamheid
  • Verbinding en authentiek leven en werken
  • Groeimanagement« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Miranda Roijakkers boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN