« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Eenzaamheid en groeimanagement

Miranda Roijakkers is eigenaresse van MRs Unlimited. Zij laat mensen en organisaties groeien vanuit authenticiteit. Ze brengt mensen in beweging en daarmee in verbinding met zichzelf en elkaar. Op deze manier wordt haar missie om de wereld mooier te maken langzaam maar zeker volbracht. 

Miranda heeft een boek geschreven dat Ophelie heet. Dit heeft ze geschreven omdat ze mensen wil laten zien dat eenzaamheid voorkomen en doorbroken kan worden. Eenzaamheid wat ze vanuit haar eigen ervaring en met haar levenswijsheid naar buiten brengt. 

Door middel van het kledingmerk Ophelie wat ze op de markt heeft gebracht geeft ze op een eigen unieke wijze beeld en vorm aan het onderwerp verbinding. Als je in verbinding bent met jezelf zal eenzaamheid niet aan de orde zijn. Ophelie maakt het taboe rondom eenzaamheid en daarmee verbinding bespreekbaar en transparant. 

Door Ophelie komt vooral de eenzaamheid en noodzakelijke verbinding voor mensen in de leeftijd van 16 tot 40 jaar aan de orde. Hierdoor zal meer verbinding en meer vrijheid en geluk ervaren worden. 

Miranda haar visie over gelijkwaardigheid en werkwijze met de Cirkel van Groei is van grote waarde. Hiermee wordt de kloof tussen mensen in de maatschappij gedicht. De kloof tussen mannen en vrouwen maar zeker ook in de hiërarchische lijn in organisaties. Normen, waarden en respect worden hierdoor beter bespreekbaar waardoor de mentaliteit en onderlinge verhoudingen verbeteren.

Miranda zet met haar enthousiasme en overtuigingskracht mensen in beweging om te willen groeien. Ze buigt de weerstand om naar een wens om te gaan verbinden met zichzelf of elkaar.

In haar werk heeft ze ervaring in de gezondheidszorg en het bedrijfsleven. In de gezondheidszorg heeft ze in een verpleeghuis aan het bed gestaan en leiding gegeven. In het bedrijfsleven heeft ze in alle lagen van organisaties van de gezondheidszorg en in winkelketens met directies en inkoop van organisaties aan tafel gezeten. Daarna is ze haar persoonlijke ontwikkeling gaan vormgeven en dat heeft ze aangevuld met haar ondernemerskwaliteiten waarna MRs Unlimited is ontstaan.  

Miranda komt van oorsprong uit Deurne in Noord Brabant, op haar 37e is ze in Vught gaan wonen. Sinds de zomer van 2018 is zij in de gemeente Stichtse Vecht terecht gekomen voor haar eigenliefde. Ze is alleenstaand en heeft geen kinderen. Haar leven richt ze in door van de natuur te genieten. Ze laat haarzelf inspireren door de vrijheid die ze heeft in haar leven en de natuur zodat ze daar andere mensen en organisaties mee kan helpen.

Miranda kan een lezing verzorgen over o.a.:

  • Eenzaamheid
  • Verbinding en authentiek leven en werken
  • Groeimanagement

Bekijk hier een filmpje van een lezing van Miranda:« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Miranda Roijakkers boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN