« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Positieve werkvloer

Praktische handvatten om verandering echt vast te houden

Overal waar ze komt ziet Miranda Oedzes meteen groepsprocessen die beter en anders kunnen zodat iedereen optimaal zichzelf kan zijn. Dit gebeurde vroeger al in de klas, tijdens stage, bij bijbaantjes en later in de werkomgeving. Van nature pakt ze het aan en geeft ze de groep een boost. Met succes en mooie resultaten maar het werd niet altijd gewaardeerd: ’Je gaat te snel’, ‘Zo makkelijk is het niet’, dat zijn zinnen die Miranda vaak hoorde. Wat in haar ogen vreemd was, waarom is het niet zo makkelijk? Dit zorgde ervoor dat zij zich nog meer ging verdiepen in mindset.

Haar ervaringen in opvoedkunde, sportstimulatie en gezonde leefstijl neemt ze mee in haar eigen business als teamcoach. Ze gooide het roer om door haar vaste baan op te zeggen en een jaar lang met haar jonge gezin de wereld te ontdekken.  Ze gaf de kinderen les en zette haar online business op. Dit is Miranda ten voeten uit: gaan voor het avontuur en kansen zien in plaats van onmogelijkheden.

Miranda leeft haar droomleven met haar mooie gezin een vrij leven, waarin ze genieten van elkaar en de mooie wereld. Ze werkt met mooie klanten die ze veel energie geeft en praktische handvatten om hun verandering echt vast te houden! Haar energie is aanstekelijk.

Zij spreekt over:

  • Positieve werkvloer
  • Krijg de groep in beweging
  • Succes vieren
  • Roddelen krachtig inzetten
  • Kracht van je gedachten
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Miranda Oedzes boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN