« terug naar overzicht met sprekers

ZijSpreekt

Wijsheid én impact

Meenemen in de eigen denkwereld

Minke Tromp interviewt internationale spraakmakers, begeleidt boardroomreflecties, verzorgt colleges bij diverse business schools en coacht individueel bestuurders, leiders en managers in hun zoektocht naar het creëren van wezenlijke impact op hun omgeving.
Zij geniet ervan haar publiek mee te nemen in hun eigen denkwereld. Als filosoof heeft ze de bagage van de denkers die ertoe doen. En weet ze deze bagage te vertalen naar praktische handvatten waarmee ze een ervaring creëert die blijvende indruk maakt.

Tromp groeide op als stille dochter in een gezin op het platteland. Al vroeg raakte ze geraakt door hoe mensen denken en doen. Op school verbaasde ze zich over de werkjes waarvan je iets zou moeten leren (terwijl ze zonder iets te zeggen trouw deed wat gevraagd werd). En in haar eerste echte baan wenste ze alsmaar dat men zichzelf en elkaar betere vragen zouden stellen. 
Tijdens haar studies Organisatieantropologie en Filosofie verdiepte ze haar behoefte om processen van betekenisgeving in grotere systemen te begrijpen. Ze werd vooral getroffen door de ervaren machteloosheid én veelheid aan kansen tot beïnvloeding. Hiermee ging ze aan de slag als zelfstandig filosofisch consultant en al snel vond ze haar weg in de zakelijke markt. Haar unieke gedrevenheid om wijsheid en impact te verbinden leidde ertoe dat ze als twintiger veel lezingen verzorgde waarmee ze haar naam vestigde.

Als toegepast filosoof weet Minke Tromp haar publiek mee te nemen in het doorgronden en verbeteren van het eigen denkproces als het gaat om vragen zoals ’Doe ik de goede dingen?’ en ’Doe ik ze goed?’

Ze kan een lezing verzorgen over:

  • Rechtvaardigheid
  • Kritisch en Effectief Denken
  • De kunst van het vragen stellen
  • Wijsheid en Impact
  • Morele dilemma’s in organisaties
« terug  |   deel dit profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Minke Tromp boeken bij ZijSpreekt? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: +31 (0)6 - 531 487 96

SPREKERS CATEGORIEËN